ACTUALITATE 11 noiembrie 2021

In memoriam profesor Cristina Cimpoca

de Iulia Drăghici - Taraș | 10863 vizualizări

Sunt momente în  care ne simțim copleșiți de cursul neașteptat al firescului vieții, fiindcă ne aflăm față în față cu imprevizibilul și necruțătorul destin.

În aceste vremuri tulburi, s-a mai stins o lumină, s-a mai ridicat la Domnul un suflet curat, ne-a părăsit prea devreme o colegă dragă, un profesor care a călăuzit, cu talent și dăruire, atâtea și atâtea generații pe cărările cunoașterii.

Cristina Cimpoca, profesor la  Colegiul Național ,,Mihai Viteazul”, s-a dedicat celei mai nobile profesii, cultivând în sufletele elevilor dragostea pentru limba și literatura română, gustul pentru frumos și prețuirea valorilor morale în care a crezut.

Tristețea din sufletele noastre și golul pe care-l simțim odată cu trecerea la cele veșnice ale apreciatei noastre colege nu vor dispărea vreodată, căci zâmbetul luminos cu care ne întâmpina și harul său revărsat asupra tuturor vor dăinui mereu în amintire și în inimile răvășite de durere.

Pentru cei care vor să ne fie alături, colectivul de cadre didactice anunță că vineri, 12 noiembrie a.c., va fi oficiată o slujbă de pomenire, la ora 12.00, la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, în memoria regretatei noastre colege.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Echipa CNMV

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.