ACTUALITATE 16 iulie 2020

În 10 instituții covăsnene au fost raportate, până în prezent, cazuri de COVID-19

de Iulia Drăghici - Taraș | 2614 vizualizări

Virusul SARS-COV-2 a fost depistat, de la începutul pandemiei, până în prezent în rândul angajaților din 10 instituții publice din județul Covasna, informează, la solicitarea ziarului Observatorul de Covasna, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Covasna. 

Din păcate destul de multe instituţii au raportat cazuri de Covid-19, zece în total, printre care Spitalul Judeţean, Spitalul Municipal Târgu Secuiesc, Instituţia Prefectului, Tribunalul Târgu Secuiesc, Agenţia de Protecţie a Mediului, APIA, ISU Covasna. Din fericire, în urma intervenției prompte a DSP și a instituțiilor în cauză,  în niciuna dintre ele nu s-au creat focare”, se arată în răspunsul transmis redacției Observatorul de Covasna, semnat de directorul DSP Covasna, Ágoston László. 

Numărul cazurilor de COVID-19 depistate de la începutul pandemiei în județul Covasna a crescut, potrivit raportării INSP de miercuri, cu patru față de ziua precedentă și a ajuns astfel la 335. Cazuri active ar mai fi 67, pentru că 259 de persoane dintre cele depistate sunt declarate vindecate, iar altele 9 au decedat. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.