ACTUALITATE 15 februarie 2016

I-au furat cheile autoturismului lăsate în contact

de Covasna Media | 582 vizualizări

Poliţiştii recomandă cetăţenilor prudenţă şi să nu îşi lase autoturismele neasigurate, chiar dacă lipsesc pentru câteva minute. De asemenea, oamenii legii vă recomandă să nu lăsaţi cheia în contact şi să nu lăsaţi obiecte „atractive” la vedere, în autovehicul (genţi, telefoane mobile).

Duminică, 14 februarie, în jurul orei 19:20, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului a avut loc un furt.

Din cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că unui bărbat i-a fost sustrasă cheia autoturismului. Proprietarul maşinii a oprit în faţa unui magazin din oraş pentru a face câteva cumpărături şi a lăsat cheia în contact, fără a asigura portierele, iar când a revenit a constatat că i-a fost sustrasă cheia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea făptuitorului.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Teme articol: auto furt automobil
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, 16 februarie 2016
Eu nu inteleg un lucru..cineva fura o cheie,politia eventual misca un deget, apare si in ziar si e o infractiune care se repeta o data la 5 ani poate. Dozatoarele de lapte/cafea sunt sparte aproape citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.