ACTUALITATE 10 aprilie 2020

Hoț violent, identificat de polițiștii din Târgu Secuiesc

de Daniela Luca | 5510 vizualizări

Acesta ar fi lovit un bărbat de 38 de ani, după care i-a sustras o sumă de bani

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au identificat joi, 9 martie, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată în Municipiul Târgu Secuiesc la data de 27 februarie a.c.. Tânărul de 27 de ani ar fi lovit un bărbat de 38 de ani și i-ar fi sustras o sumă de bani.

„În context, la data de 27.02.2020, în jurul orelor 06:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în dimineața zilei de 27.02.2020, un bărbat de 38 de ani a fost lovit de o persoană necunoscută, care i-a sustras o sumă de bani.

Polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, iar față de acesta s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.

La data de 10.04.2020, bărbatul a fost prezentat organelor judiciare competente în vederea dispunerii măsurilor legale iar instanța a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, transmit polițiștii covăsneni.

Totodată, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii precizează că, în cazul prezentat, dispunerea reținerii pentru 24 de ore și a arestării preventive sunt măsuri reglementate de Codul de Procedură Penală și nu pot să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.