ACTUALITATE 11 iunie 2018

Hoț prins după ce a încercat să plătească cu un card furat

de Iulia Drăghici - Taraș | 720 vizualizări

Polițiștii din Stațiunea Covasna au fost sesizați de un bărbat că portofelul, unde avea bani, carduri bancare și documente personale, i-a fost furat. Bănuit de comiterea faptei este un alt bărbat, care a și încercat să folosească unul din cardurile bancare ale păgubitului.

„La data de 07 iunie 2018, Poliția Stațiunii Covasna a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că, din buzunarul gecii pe care o avea în mașină, i-ar fi fost sustras portofelul în care avea o sumă de bani, carduri bancare și documente personale.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un bărbat care este bănuit de comiterea acestei fapte. Totodată, din verificări a reieșit că acesta ar fi încercat să folosească unul dintre cardurile bancare pentru a efectua cumpărături la o unitate comercială din oraș.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod ilegal și tentativă la acces ilegal la un sistem informatic, iar o parte din prejudiciu a fost recuperată”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.