ACTUALITATE 18 septembrie 2016

Handbaliştii juniori II de la CSM încep sezonul cu o victorie clară

de Iulia Drăghici - Taraș | 776 vizualizări

Juniorii de la echipa de handbal a CSM Sfântu Gheorghe au câștigat primul meci al Campionatului Național de Handbal Juniori. Meciul de debut al sezonului a avut loc sâmbătă, când covăsnenii au învins în deplasare echipa CSO Tricolorul Breaza, cu scorul de 39 – 13. În prezent, juniorii de la CSM sunt pe prima poziţie a clasamentului.

Lotul CSM Sfântu Gheorghe Juniori II este format din: Kalanyos Emanuel, Ionuţ Borandel – portari, Daczo David, George Chira, Corneliu Corodeanu, Raul Mirica, Simon Aba, Rode Laszlo, Radu Eduard, Teglas Hunor, Răzvan Botros şi Nagy Attila – jucători de câmp. Lotul de juniori va fi completat de portarul Alin Mihai Şerban.

În topul marcatorilor de la Clubul Sportiv Municipal se găsesc: Corneliu Corodeanu cu 10 reuşite, Daczo David şi George Chira cu câte 8 reuşite, Cătălin Antonescu şi Mirică Raul cu câte 4 reuşite şi Radu Eduard cu o reuşită.

Prestaţia portarului Kalanyos Emanuel a fost remarcată de antrenorul echipei, Viorel Bărbos. Acesta a felicitat de asemenea întreaga echipă, precizând totuşi că mai este mult de muncă.

„Directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia, felicită întreaga echipă şi antrenorul pentru modul în care s-au pregătit şi pentru atitudinea demonstrată în teren, asigurându-i în continuare de sprijinul său, atât pe echipa de Juniori II cât şi pe echipa de Juniori III, care va debuta în campionat duminică, 25 septembrie, la Sfântu Gheorghe”, arată un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, următoarea etapă pentru Juniorii II va avea loc pe 24 septembrie la ora 11:00, la Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Echipa CSM Sfântu Gheorghe va întâlni echipa Clubului Moreni. Iubitorii sportului sunt aşteptaţi la sală pentru a participa la un spectacol sportiv plăcut şi la prezentarea loturilor echipei.

 

 

Teme articol: handbal victorie CSM
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.