ACTUALITATE 10 noiembrie 2015

Guruianu: „Banii pentru focurile de artificii să fie donaţi victimelor din Colectiv”

de Agerpres | 1218 vizualizări

Consilierul local Mădălin Guruianu (PNL) din Sfântu Gheorghe propune autorităţilor locale să renunţe la organizarea tradiţionalului joc de artificii la final de an, în semn de solidaritate cu victimele incendiului produs luna trecută în clubul bucureştean „Colectiv”, iar banii să fie donaţi răniţilor şi familiilor afectate de această tragedie.

„Voi solicita în următoarea şedinţă de Consiliu Local ca, în Sfântu Gheorghe, să nu se organizeze foc de artificii la acest final de an, banii urmând să ajungă la victimele şi familiile afectate în tragedia de la Colectiv. Sper să îi conving pe colegii mei consilieri de oportunitatea demersului”, menţionează Mădălin Guruianu, într-o declaraţie de presă.

Mădălin Guruianu precizează că ideea a preluat-o de la caricaturistul Costel Pătrăşcan din Brăila şi speră ca şi alte oraşe să urmeze acest demers, ţinând cont că incendiul din clubul „Colectiv” a pornit de la artificii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
R, 11 noiembrie 2015
din cite stiu artificiile sint platite din sponsorizari dedicate acestui lucru, nu stiu daca se pot redirectiona si dincolo de asta bucura mii de oameni. 2000 de euro cred ca se gasesc din alte citeste integral
..., 10 noiembrie 2015
am uitat sa ma semnez...un Anonim,care nu stie sa scrie!!!
..., 10 noiembrie 2015
sunt doua replici in "las fierbinti"...Celentano si Firicel... "ba esti prost?"-"ba esti nebun?"...si vi se adreseaza d-le Guruianu...adica dvs chiar credeti ca se va intampla asta?ca secuii nostrii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.