ACTUALITATE 13 iunie 2016

Gringo de România, în concert la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 378 vizualizări

Sala mare a Teatrului „Támasi Áron” din Sfântu Gheorghe devine marţi, 14 iunie, de la ora 19, gazda concertului „Gringo de România”, susţinut de Mr. Blues al României, AG Weinberger.

„Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională, o seară de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au făcut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România. Anul acesta, concertele sale poartă titlul generic „Gringo de România”, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în România doar AG Weinberger le cântă”, scrie într-un comunicat de presă trimis de organizatori.

Biletele pot fi cumpărate de la agenţia de bilete din Piaţa Libertăţii, deschisă până la ora 16. Informaţii şi rezervări se pot obţine la telefon 0267 312 104.

Evenimentul este organizat de Teatrul „Támasi Áron”, în parteneriat cu Rotary Club.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.