ACTUALITATE 10 mai 2019

Grădinarii și meșterii, scoși la centru

de Daniela Luca | 633 vizualizări

Târgul Producătorilor și Meșteșugarilor respectiv Expoziția de flori și grădinărit vor avea loc între 10 și 12 mai

Locuitorii din Sfântu Gheorghe vor avea o ocazie dublă să viziteze Piața Libertății în acest sfârșit de săptămână. În perioada 10-12 mai, în centrul municipiului va avea loc tradiționalul Târg al Producătorilor și Meşteşugarilor, dar și Expoziția de flori și grădinărit.

După Zilele Sfântu Gheorghe în care centrul orașului a fost vizitat de mii de oameni, în acest weekend Piața Libertății va prinde din nou culoare.

Astfel în perioada 10-12 mai, 45 de meşteşugari şi producători locali își vor comercializa produse făcute manual, printre care dulciuri, siropuri, săpunuri, caş sau alte produse tradiţionale locale.

În ceea ce privește Expoziția de flori și grădinărit, vor fi prezenți 37 de comercianți, printre care florării, grădinării, dar și firme care comercializează ghivece sau ustensile de grădină.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, (Kertészeti és virágkiállítás/Expoziție de flori și grădinărit) iubitorii de flori pot participa la concurs. Cu ocazia expoziției participanții norocoși vor fi premiați cu diferite flori, arbuști fructiferi, compoziții de flori, bulbi de flori, iar premiile vor fi oferite de către producători.

 „Concursul a fost organizat și anul trecut și cei care au câștigat le ziceam la ce tarabă trebuie să meargă să preia premiul. Nu știu numărul exact de comercianți de anul trecut, dar anul acesta sunt mai mulți, cu siguranță”,  ne-a explicat directorul TEGA S.A., Máthé László.

Tragerile la sorți vor avea loc în fiecare zi a expoziției, iar numele câștigătorilor vor fi afișate pe pagina de Facebook TEGA S.A.

Ambele evenimente sunt organizate de  TEGA S.A., în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.