ACTUALITATE 10 mai 2021

Gospodarii din Valea Mare ies la curățenie!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1118 vizualizări

Autoritățile locale din Valea Mare pregătesc o amplă acțiune de ecologizare pentru sâmbătă, 15 mai, cu începere de la ora 10:00. Vizată este în special zona serpentinelor din comună, însă cei care doresc, pot să se alăture și prin acțiuni individuale de curățenie, în fața propriilor gospodării, transmite primarul Bogdan Marin. 

Participanții o să primească saci și mănuși.

Sperăm să fim în număr cât mai mare, iar cei care nu pot participa pot aduna gunoaie din orice zonă a comunei, chiar și din fața gospodăriilor proprii dacă este cazul.

Împreună o să facem o comună curată și frumoasă și pe viitor avem rugămintea de a nu ezita să ne contactați dacă observați pe cineva aruncând gunoaie în diferite părți ale localității noastre”, a transmis primarul din Valea Mare, printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a primăriei. 

Ideea acțiunii a fost anunțată încă dinaintea sărbătorilor pascale. Tot atunci, edilul a precizat că, din cauza faptului că respectiva zonă a serpentinelor este mereu sufocată de gunoaie, după curățenie aici vor fi montate camere de supraveghere video. 

Ulterior curățeniei o să se instaleze camere de luat vederi în zonă și amenzile vor fi maxime, amenzi care o să fie și pentru distrugeri, totemul de intrare/ieșire din localitate, cel de sus, fiind deja spart, noroc că am reușit să îl reparăm fără costuri.

Rugăm a nu se distruge tot ce e frumos și tot ce se încearcă a se face, iar cei care aveți informații despre distrugeri sau aruncarea gunoaielor, nu ezitați să contactați autoritățile, doar punând umărul împreună putem trăi într-un mediu curat și civilizat”, a mai punctat primarul Bogdan Marin. 

Un alt mesaj al edilului, transmis cu ocazia anunțului despre acțiunea de curățenie, a fost și că cei care vor fi prinși aruncând gunoaie vor fi drastic sancționați, fiind posibilă inclusiv confiscarea vehiculului cu care acestea sunt transportate. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.