ACTUALITATE 22 aprilie 2022

Gospodărie Comunală S.A. ar putea avea sediu nou până la finele anului

de Iulia Drăghici - Taraș | 552 vizualizări

Directorul Operatorului Regional Gospodărie Comunală SA, Kozsokár Attila speră ca până la finele anului curent lucrările la noul sediu al firmei, din Parcul Industrial de la Câmpu Frumos, să fie finalizate. 

Sperăm să se toarne cât mai repede betonul pentru planșeu. Stâlpii deja există, s-au pus suporții și efectiv așteptăm să se toarne betonul. Am avea, conform graficului de execuție, termenul de martie 2023. Noi sperăm să se termine la sfârșitul anului 2022. Am discutat cu constructorul și ne-a spus că, de principiu, ar fi posibil. Noi am vrea cât mai repede să fie terminate lucrările, din mai multe puncte de vedere. O dată că și aici, în cazul construcțiilor, am văzut că a crescut prețul la materiale și cu cât terminăm mai târziu s-ar putea să meargă mai sus costurile totale. Pe de altă parte, am vrea să nu mai stăm în chirie, să recepționăm sediul nou și să ne putem desfășura activitățile, fără să trebuiască să plătim chirie și așa mai departe. Deci ar fi de bun augur să fie terminate lucrările în cursul anului și să ne putem muta”, a declarat Kozsokár Attila. 

Lucrările pentru această investiție se ridică la aproximativ 6,7 milioane de lei, pentru clădire plus instalații. Pe lângă acestea, urmează o nouă licitație, pentru amenajările exterioare și gard. Licitația ar putea fi lansată în cursul lunii mai. 

Investiția se face din bugetul propriu și cu sprijinul Primăriei Sfântu Gheorghe și va cuprinde clădire de birouri, garaje, ateliere și vestiare. 

Gospodărie Comunală S.A. este firma prestatoare a serviciului public de alimentare cu apă şi canalizare care, pe bază de contract de delegare de gestiune încheiat încă din 2009 cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) AQUACOV, exploatează sistemele de alimentare cu apă şi canalizare din județul Covasna. În prezent acționează în patru orașe și 15 comune. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.