ACTUALITATE 7 decembrie 2016

Gala Festivă 2016 a C.S. „Show Time”

de Iulia Drăghici - Taraș | 212 vizualizări

Clubul Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe îşi premiază joi, 8 decembrie a.c., de la ora 17, la Restaurantul Santana, cei mai buni sportivi ai clubului, în cadrul evenimentului „Gala Festivă 2016”. La seara „Show Time” sunt aşteptaţi membrii, colaboratorii, partenerii şi sponsorii clubului.

„Se încheie un an plin de proiecte, competiţii şi activităţi pentru sportivii şi membrii Clubului Sportiv Show Time, un an cu bucurii şi succese, un an cu greutăţi şi dezamăgiri, un an în care s-au făcut mari eforturi pentru a avea un centru de pregătire modern şi sigur în care fiecare membru al asociaţiei să îşi aibă locul şi rolul său. Ca şi în anii trecuţi, încheiem anul cu tradiţionala Gală Festivă la care sunt invitaţii toţi membrii Show Time, colaboratori, parteneri, sponsori şi oameni de seamă ce au ajutat şi au contribuit prin bunătate la dezvoltarea unui climat de normalitate în cadrul proiectelor ce au fost dezvoltate de asociaţie pe parcursul anului”, transmit coordonatorii clubului sportiv covăsnean.

Pe lângă diplomele de merit şi excelenţă, cei mai tehnici cursanţi vor primi centuri colorate şi certificate de grad ca urmare a trecerii în gradul superior de măiestrie marţială şi sportivă.

„Echipa Show Time doreşte a le mulţumi pe această cale celor ce sunt alături de conceptul sănătăţii sportive prin sloganul „Investim în potenţial, investim în viitor”, concept început acum mai bine de 5 ani şi care îşi urmează cu paşi mici dar sigur parcursul firesc al potenţialului uman din cadrul asociaţiei. (...) Tuturor celor ce ne-aţi urmărit activitatea pe mediile de socializare, pe site-ul asociaţiei, ne-aţi trecut pragul centrului de pregătire, frecventaţi sau aţi frecventat cursurile noastre, ne susţineţi şi colaboraţi cu noi, vă urăm un sincer La Mulți Ani!, un an nou plin de belşug şi fericire”, informează Show Time printr-un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.