ACTUALITATE 1 aprilie 2010

Frigiderul şi cei 3 miei şi­-au aflat ieri câştigătorii!

de Covasna Media | 1162 vizualizări
Patru doamne, cititoare fidele ale ziarului nostru, au fost ieri trase la sorţi din cele aproape 300 de plicuri cu taloane primite la redacţie 01apr2010-extragere1Campania „De Paşte, Observatorul de Covasna îţi umple frigiderul“, desfăşurată pe tot parcursul lunii martie în paginile ziarului nostru, ajunge astăzi la final, odată cu înmânarea premiilor către fericiții câştigători. Concursul a atras aproape 300 de cititori şi abonați ai ziarului, care au trimis pe adresa redacției plicuri cu cele 20 de taloane ale campaniei. Tragerea la sorți a celor 4 premii a avut loc ieri, când Cornelia Tăraş din satul Băcel, comuna Chichiş, a fost desemnată marea câştigătoare, intrând în posesia unui frigider oferit de „Observatorul de Covasna“.

Patru doamne, cititoare fidele ale ziarului nostru, au fost ieri trase la sorţi din cele aproape 300 de plicuri cu taloane primite la redacţie

01apr2010-extragere101apr2010-castigatoriCampania „De Paşte, Observatorul de Covasna îţi umple frigiderul“, desfăşurată pe tot parcursul lunii martie în paginile ziarului nostru, ajunge astăzi la final, odată cu înmânarea premiilor către fericiții câştigători.

Concursul a atras aproape 300 de cititori şi abonați ai ziarului, care au trimis pe adresa redacției plicuri cu cele 20 de taloane ale campaniei. Tragerea la sorți a celor 4 premii a avut loc ieri, când Cornelia Tăraş din satul Băcel, comuna Chichiş, a fost desemnată marea câştigătoare, intrând în posesia unui frigider oferit de „Observatorul de Covasna“.

De asemenea, doamnele Maria Nicuş (Dobolii de Jos), Maria Stanciu şi Tereza Cîrlan (ambele din Sfântu­-Gheorghe) vor intra astăzi în posesia câte unui miel. Felicitări câştigătoarelor şi mulțumiri tuturor cititorilor pentru încrederea şi interesul acordate acestei campanii. Detalii şi fotografii de la înmânarea premiilor în ziarul nostru de mâine!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Kelemen Maria, 2 aprilie 2010
Felicitari!Paste fericit!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.