ACTUALITATE 1 martie 2016

„Freak Show”, cu casa închisă

de Iulia Drăghici - Taraș | 240 vizualizări

Biletele la unul dintre cele mai bune spectacole de tip „one-man-show” din România s-au epuizat în mai puţin de trei săptămâni. Spectacolul „Freak Show”, scris, regizat şi interpretat de Florin Piersic Jr., se va juca la Sfântu Gheorghe în 11 martie, de la ora 19,30, cu casa închisă. Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Comunitate şi „Observatorul de Covasna”, în parteneriat cu Teatrul „Andrei Mureşanu”.

„Am investit numeroase resurse pentru a aduce acest spectacol la Sfântu Gheorghe, tocmai de aceea mă bucur că publicul covăsnean a răsplătit efortul nostru cu interesul său ridicat. Vom avea un „Freak Show” cu casa închisă și sper ca acesta să fie doar începutul. Alături de colega mea, Mirela Cara, pregătim noi surprize iubitorilor de teatru!”, a declarat președintele Asociaţiei pentru Comunitate, Daniel Şanta.

Entuziasmul publicului covăsnean, care a cumpărat 120 de bilete în mai puţin de două săptămâni, a dus la suplimentarea locurilor. „Faptul că biletele la acest spectacol s-au vândut pe nerăsuflate, așa încât a trebuit chiar să găsim o variantă de a suplimenta locurile, mă bucură, dar nu mă surprinde. Am mai spus-o și o repet: Freak Show este un spectacol rar, o radiografie a lumii ciudate în care trăim și totodată un prilej de a gusta umorul de calitate. De actor, nu mai vorbesc. Singurul meu regret în acest moment este acela că sala TAM nu are mai multe locuri”, a spus coordonatorul evenimentului, Mirela Cara.

Un singur actor, 13 personaje, umor şi realism crunt

Freak Show a avut premiera absolută în 7 decembrie 2013. Spectacolul este unul „dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore”, se precizează într-un comunicat de presă.

„Florin Piersic Jr. face totul în „Freak Show” și face totul bine: l-a scris, l-a regizat și l-a jucat. Trece, într-un singur spectacol, prin treisprezece personaje. E uluitor să vezi un om, fie el și un actor atât de talentat, devenind, la fiecare zece minute, altul”, scrie într-o cronică de teatru, ziaristul Andrei Crăciun.

afis a5 sold out

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.