ACTUALITATE 14 iulie 2018

FOTO/VIDEO. Culturi outdoor de cannabis, descoperite în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 5006 vizualizări

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Covasna, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat aproape 1000 de plante de cannabis, descoperite la locuințele unor bărbați  din județul Covasna.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au efectuat, la sfârșitul acestei săptămâni, două percheziţii domiciliare. Au fost vizate  locuinţa şi reşedinţa unei persoane, de 64 de ani, bănuite de cultivare ilicită de plante de cannabis.

Din investigații a reieșit că persoana în cauză ar fi cultivat, începând cu luna martie a acestui an, plante de cannabis.

În urma cercetărilor și a percheziţiilor, au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, fiind ridicate 959 de plante de culoare verde – olive și semințe de cannabis. Două persoane, de 64 și 71 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.        

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare fără drept a drogurilor de risc.

În activități au fost angrenați și  polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

COMPARTIMENTUL DE COMUNICARE AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.