ACTUALITATE 17 octombrie 2017

FOTO/VIDEO Momentul în care Ștafeta Veteranilor a ajuns la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1425 vizualizări

Miercuri dimineață, 18 octombrie, de la ora 08:00, Ștafeta Invictus, reprezentată de un drapel al României, va porni spre Miercurea Ciuc

Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns marți, 17 octombrie, în jurul orei 12:30 în municipiul Sfântu Gheorghe. În această noapte, simbolul militarilor uciși sau răniți în războaie va poposi în județul Covasna, iar mâine dimineață, miercuri, de la ora 08:00, 20 de voluntari vor porni, din fața Unității Militare de la gară spre Miercurea Ciuc. 

Ștafeta Veteranilor ajunge anul acesta, în perioada 11 – 25 octombrie, la cea de-a IV-a ediție. Evenimentul, organizat în contextul Anului Veteranilor de Război, reprezintă o alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane, adică aproximativ 2.400 de kilometri, organizat pe trei trasee. Tronsoanele sunt parcurse atât de alergători, cât și de bicicliști. Traseele au pornit concomitent din Craiova, București și Iași. În 25 octombrie, voluntarii Invictus se vor întâlni la Carei, unde, cu ocazia Zilei Armatei, va avea loc o ceremonie specială.

Momentul în care ștafeta este predată voluntarilor Invictus de la Sfântu Gheorghe:

Detalii și declarații în ediția de miercuri, 18 octombrie a ziarului Observatorul de Covasna, cât și pe site. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.