ACTUALITATE 4 februarie 2018

FOTO/VIDEO Ploaia violentă a inundat străzile din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4795 vizualizări

Imaginile, demne de o „Veneție” improvizată, nu fac cinste unui oraș- reședință de județ în anul 2018

Reședința județului Covasna ar fi putut stârni sâmbătă noaptea invidia venețienilor. Dacă autoritățile din Veneția se luptă să combată secarea mult-vestitelor canale, la Sfântu Gheorghe o ploaie de câteva ore a fost suficientă pentru ca mai multe străzi din centrul municipiului să devină mai degrabă potrivite pentru gondole și bărci, decât pentru mașini.

Canalizarea nu a mai făcut față și astfel apa s-a revărsat pe străzi și în parcări. Probleme mai speciale au fost în zona intersecției semaforizate dintre străzile Libertății, Kós Károly și Kriza János, dar și în fața magazinului non-stop din apropiere.

Acolo, în jurul orei 20:30, două angajate se luptau, folosindu-se de lopeți pentru zăpadă și mături, să țină departe apa, care amenința să ajungă în spațiul comercial și printre rafturi.

„Canalizarea e proastă. Nu e prima dată când se întâmplă asta”, spuneau oamenii care se luptau în zadar să ocolească bălțile care înghițeau troturarele și strada.

După ce s-a oprit ploaia, apa s-a retras, dar imaginile, demne de o „Veneție” improvizată, nu fac cinste unui oraș- reședință de județ în anul 2018.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.