ACTUALITATE 6 aprilie 2018

(Update) FOTO/VIDEO Mașină cuprinsă de flăcări în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2235 vizualizări

UPDATE 2: Cauza producerii incendiului, potrivit pompierilor, a fost un scurtcircuit electric, pornit de la un cablu defect sau neizolat corespunzător. 

UPDATE: Polițiștii exclud deocamdată suspiciunile privitoare la o incendiere intenționată.

„La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție care a efectuat cercetări și în continuare efectuăm verificări pentru a stabili cu exactitate cauza de la care a pornit incendiul. Deocamdată nu există vreo suspiciune cu privire la o incendiere intenționată”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Știrea inițială: Incendiul a fost lichidat, dar pompierii investighează cauza producerii acestuia

Un autoturism de teren a luat foc vineri după-masa în orașul Sfântu Gheorghe. Evenimentul a avut loc pe strada Sporturilor. Pompierii au intervenit și au lichidat incendiul, care a pornit de sub capota mașinii.

„În jurul orei 11:30 am fost anunțați că arde o mașină pe strada Sporturilor. Era vorba de un autoturism de teren. A intervenit un echipaj de la detașamentul Sfântu Gheorghe. Ardeau elementele combustibile de la motor de sub capota mașinii. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Pompieri sunt la fața locului, au localizat și lichidat incendiul și fac cercetări pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Sursă foto: Noemy Bernard și Observatorul de Covasna. 

Sursă video: Noemy Bernard. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.