ACTUALITATE 15 februarie 2018

FOTO/ VIDEO O stradă din Sfântu Gheorghe capătă din nou dublu sens

de Iulia Drăghici - Taraș | 1386 vizualizări

Schimbarea este valabilă însă doar pentru o porțiune scurtă

O porțiune din strada Podului, de la intrarea dinspre strada Oltului, a redevenit cu dublu sens, anunță reprezentanții Primăriei Sfântu Gheorghe. Schimbarea a intrat în vigoare de miercuri.

Trei locuri de parcare au fost astfel desființate, însă decizia de a reatribui dublu sens pe o porțiune din strada Podului a fost luată ca urmare a solicitării cetățenilor care locuiesc în zona respectivă. În prezent zona este marcată cu indicatoare care permit accesul doar riveranilor.

„La solicitarea unor cetățeni care locuiesc pe strada Podului am modificat o parte din circulația pe această stradă, în sensul în care porțiunea dintre strada Oltului și intrarea între blocuri a redevenit cu sens dublu. Acest lucru s-a întâmplat ieri. S-au primit avizele și s-a și marcat, deocamdată cu niște suporturi din plastic, dar primăvara se va re-marca strada ca să fie foarte clar pentru toată lumea unde se poate parca, unde e cu sens unic, unde e cu sens dublu”, a declarat joi, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád.

Strada Podului a devenit arteră cu sens unic, pe direcția Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna înspre strada Oltului, în 12 iulie 2017.

La momentul respectiv, decizia de schimbare a sensului dublu în unic a fost justificată de numărul mare de mașini parcate în zonă, care îngreunau circulația în ambele sensuri.

Declarația primarului de la conferința de presă de joi, 15 februarie:

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.