ACTUALITATE 10 octombrie 2017

FOTO VIDEO Concert Akcent la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1168 vizualizări

Adrian Sînă va fi prezent la a XV-a ediție a  Paradei Cârnaților și Festivalului Verzei

Organizatorii au prezentat marți noi amănunte despre a XV-a ediție a Paradei Cârnaților și Festivalului Verzei, eveniment care se va desfășura în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în weekend-ul 27 – 29 octombrie a.c..

Printre surprize se numără și concertele care vor avea loc la scena principală. Adrian Sînă și formația lui, Akcent, Bagossy Brothers Company și Nagy Feró se regăsesc printre artiștii care vor concerta în reședința județului Covasna.

În rândul noutăților se înscriu și încercările de record, de cel mai subțire (13 milimetri), dar și cel mai gros cârnat (de aproximativ 6 centimetri în diametru) din România.

În plus,  și carnea de vânat va fi evidențiată în cadrul festivalului, ocazie cu care se va oferi gratuit tuturor participanților spre degustare tocană special pregătită din acest ingredient.

Detalii în ediția de miercuri, 11 octombrie a ziarului Observatorul de Covasna, dar și în declarațiile următoare.

La conferința de presă au vorbit: Tamás Sándor, preşedintele CJ Covasna, Grüman Róbert, vicepreşedintele CJ Covasna, precum şi alţi parteneri ai evenimentului: Sárkány Árpád, director al Abies Hunting SRL., specialist în vânătoare, Berszány Tibor, conducătorul firmei Bertis şi Edler András-György, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.