ACTUALITATE 17 noiembrie 2017

FOTO Taximetrist din Sfântu Gheorghe, prins că fura la taxare

de Iulia Drăghici - Taraș | 1394 vizualizări

Polițiștii l-au sancționat cu 1.000 de lei pentru efectuare de operațiuni de transport în regim de taxi având intervenții nelegale la aparatul de taxat

Un taximetrist în vârstă de 31 de ani din Sfântu Gheorghe a fost prins miercuri noaptea și sancționat de polițiștii rutieri pentru că folosea în taxi un dispozitiv electric cuplat în mod artizanal la instalația electrică a aparatului de taxat, cu scopul de a frauda.

„În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în schimbul III, au identificat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, un taximetru care circula având intervenții ilegale la aparatul de taxat.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani, iar din verificările efectuate, oamenii legii au descoperit, în interiorul autovehiculului, un dispozitiv electronic ce era cuplat în mod artizanal la instalația electrică a aparatului de taxat. Acesta era folosit de taximetrist în scopul neincluderii unor venituri realizate în memoria fiscală a aparatului de taxat, astfel ”suplimentându-și” în mod ilegal câștigurile.

În cauză s-a dispus măsura sancționării contravenționale a taximetristului, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, în conformitate cu Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.