ACTUALITATE 1 martie 2018

FOTO Șoferițele din Sfântu Gheorghe, oprite în trafic și „amendate”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1232 vizualizări

În loc de proces verbal, de 1 Martie doamnele și domnișoarele aflate la volan au primit zâmbete, flori și recomandări preventive

Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Din informațiile existente la nivelul instituției noastre, anul acesta primăvara se va lăsa așteptată și, având în vedere acest aspect, polițiștii covăsneni s-au mobilizat rapid și întreprind demersuri în vederea remedierii acestei situații. 

Daca în ceea ce privește condițiile meteo, competențele polițiștilor exclud posibilitatea efectuării de activități specifice pentru a ajuta primăvara să vină la timp, oamenii legii au acționat astăzi pe altă linie. Înainte de a începe serviciul, polițiștii s-au înarmat cu flori și au intrat în acțiune cu gândul de a “amenda” cât mai multe doamne și domnișoare, oferindu-le, pe lângă un zâmbet, și câteva recomandări preventive. 

Reacțiile nu au întârziat sa apără: zâmbetul s-a așternut larg pe chipul fiecărei șoferițe oprite în trafic, pentru simplul motiv de a le ura o “Primăvară frumoasă”.

Pentru ca acțiunile de astăzi, menite sa aducă primăvara măcar în suflete, să aibă efectul scontat, este necesară și implicarea cetățenilor, cărora polițiștii le recomandă: Să zâmbească mai des și să adopte în permanență o atitudine pozitivă.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna vă doresc o primăvară plină de bucurii. Ei vor fi la datorie pentru a se asigura că va fi liniștită și în siguranță. 

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție, Tolvaj- Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.