ACTUALITATE 1 martie 2018

FOTO Polițistele, „prinse în flagrant” de ofițerii anticorupție

de Iulia Drăghici - Taraș | 1517 vizualizări

Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Covasna au oferit zâmbete și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Sfântu Gheorghe

Astăzi, 1 Martie, cu prilejul sărbătorii Mărțișorului, doamnele și domnișoarele din municipiul Sfântu Gheorghe au fost întâmpinate de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Covasna cu mărțișoare, flori, felicitări și desigur, zâmbete.

Pentru că această zi marchează începutul calendaristic al primăverii, ofițerii au dorit să transmită în persoană doamnelor și domnișoarelor urarea unei primăveri frumoase. Nici colegele din Ministerul Afacerilor Interne nu au fost uitate, cele aflate în misiune fiind „surprinse în flagrant”, cu aceeași urare, flori și mărțișoare „preventive”.

Prin această acțiune, am dorit să le reamintim femeilor importanța lor ca factor educativ în viața familiei și a societății, astfel că felicitările au inclus, pe lângă urările de rigoare și modalitățile de sesizare a faptelor de corupție.

D.G.A. – S.J.A. Covasna mulțumește doamnelor și domnișoarelor care au răspuns gestului nostru cu un zâmbet și cu promisiunea că vor evita implicarea în fapte de corupție!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE        

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.