ACTUALITATE 18 mai 2019

(Update) FOTO Pisică salvată de pompieri

de Iulia Drăghici - Taraș | 802 vizualizări

Felina a căzut de la etajul 2, într-un copac

Pompierii de la ISU Covasna au avut sâmbătă o intervenție mai puțin obișnuită, dar foarte apreciată. Aceștia au salvată o pisică, care căzuse de la etajul 2 al unui bloc de locuințe, într-un copac, de unde îi era teamă să mai coboare.

Orice viață contează! Deși se spune că pisica are 9 vieți, intervenția pompierilor covăsneni a făcut diferența. Un echipaj de căutare-salvare a intervenit pentru a salva o pisică care a căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuințe din Sfântu Gheorghe. În cădere, felina a rămas blocată la o înălţime destul de mare într-un copac, fiindu-i frică să mai coboare. Din fericire, aceasta este acum în siguranţă, fiind coborâtă de pompieri cu ajutorul unei scări. Bucuria proprietarilor a fost cea mai mare recompensă pentru noi”, arată un comunicat de presă transmis de ISU Covasna.

Aceasta nu este prima intervenție a pompierilor covăsneni în care devin salvatorii necuvântătoarelor. În urmă cu câteva luni, un cal a necesitat ajutorul pompierilor și a utilajelor acestora pentru a fi scos dintr-o fosă septică din Belin, în care căzuse. Un caz similar s-a întâmplat și  în septembrie anul trecut, când trei cățeluși au primit o nouă șansă la viață după ce au fost scoși dintr-o fosă septică din Băcel. De asemenea și vacile sau vițeii se găsesc pe lista intervențiilor din categoria „Orice viață contează!”, încheiate cu succes de pompierii de la ISU Covasna.

(Sursa foto: ISU Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.