ACTUALITATE 15 ianuarie 2020

FOTO Parbriz spart de o țiglă căzută de pe bloc

de Iulia Drăghici - Taraș | 5679 vizualizări

Imobilul nu are asociație de proprietari, deși este obligatoriu prin lege

Proprietarii unei mașini și-au găsit autoturismul cu parbrizul spart după ce o țiglă a căzut, cel mai probabil, de pe blocul în fața căruia era parcat. Incidentul a avut loc miercuri, în centrul orașului Întorsura Buzăului.

Imobilul nu are asociație de proprietari, deși obligația este prevăzută prin lege.  

„Am parcat mașina și am găsit-o exact așa cum se vede. Undeva între ora 14:30 și 17:00 a căzut, cel mai probabil, o țiglă de pe bloc. Parbrizul îl voi înlocui pe cheltuiala mea, că altfel trebuie să te judeci cu tot blocul și e prea mare bătaia de cap, neexistând asociație de locatari. Asigurarea nu acoperă genul ăsta de daune, doar dacă este Casco”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, proprietara mașinii, Delia Veress.

Potrivit acesteia, astfel de situații sunt frecvente an de an, în aceeași zonă.

„La același bloc în fiecare an minim 3-4 mașini, ori țigle, ori zăpadă”, spune Delia Veress.

Cazul este îngrijorător, mai ales că se putea încheia chiar și cu victime, după cum au remarcat internauții, la postarea pe Facebook a imaginilor cu țigla înfiptă în parbriz.  

Vina este împărțită, prin părerile exprimate online, între proprietarii de apartamente care nu înființează asociațiile care să îi ajute astfel să modernizeze blocurile părăginite și autoritățile care nu iau măsuri mai drastice pentru a-i determina pe aceștia să intre în legalitate.

Sursă foto: Facebook/ Delia Veress. 

Iulia Drăghici – Taraș

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.