ACTUALITATE 10 octombrie 2018

FOTO O femeie de 100 de ani din Chichiș, ajutată de jandarmii covăsneni la tăiat de lemne

de Iulia Drăghici - Taraș | 653 vizualizări

Câțiva jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna au luat miercuri, 10 octombrie, parte la o „misiune” specială. Aceștia și-au folosit forța fizică și au ajutat o femeie de-o vârstă cu Centenarul să își pregătească lemnele din curte pentru iarna care stă să vină.

Pe lângă tăiatul și aranjatul lemnelor, aceștia i-au dus femeii de 100 de ani în dar și produse destinate traiului zilnic.

„Astăzi, 10 octombrie a.c., câțiva jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna s-au deplasat în localitatea Chichiș, pentru a vizita o bătrână în vârstă de 100 de ani, pe care au cunoscut-o anul acesta, în cadrul campaniei „O viață cât un centenar!“ , demarată de Ministerul Afacerilor Interne. Această bătrână locuiește singură de mulți ani și nu beneficiază de sprijinul familiei, nevând rude în apropiere. Impresionați atunci de situația acestei persoane ajunse la o vârstă remarcabilă, jandarmii și-au propus să revină la domiciliul acesteia pentru a-i oferi sprijin.

Jandarmii au vizitat-o astăzi pentru a-i oferi unele produse destinate traiului zilnic și pentru a-i tăia și aranja în gospodărie lemnele pe care le-a primit de la Primăria Chichiș”, arată o informare de presă a jandarmeriei covăsnene.

Săptămâna trecută, jandarmii de la IJJ Covasna au ajutat o altă femeie, în vârstă de 75 de ani  din satul Băcel, să își repare casa afectată de inundațiile de la finele lunii iunie și i-au montat parchet într-o cameră.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.