ACTUALITATE 2 august 2018

FOTO Noul inspector-șef de la ISU Covasna, învestit în funcție

de Iulia Drăghici - Taraș | 2746 vizualizări

Maiorul Adrian Simtea și-a preluat atribuțiile în prezenţa inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna are începând de joi un nou inspector-șef. Postul de conducere a fost ocupat prin concurs de maiorul Adrian Simtea, fost Şef Serviciu Prevenire în cadrul ISU Braşov.

Festivitatea de învestire a avut loc joi, 2 august a.c., la sediul ISU Covasna, în prezenţa inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Dan-Paul Iamandi.

„Noul inspector şef al ISU Covasna a fost numit în funcţie, ca urmare a promovării concursului desfăşurat în luna iulie la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Maiorul Simtea Adrian are 37 de ani şi este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Facultatea de Pompieri. Anterior acestei numiri, ofiţerul a ocupat funcţia de Şef Serviciu Prevenire în cadrul ISU Braşov.

Domnul locotenent colonel Constantin Adrian Năstuţă îşi va continua activitatea în cadrul conducerii inspectoratului pe funcţia de împuternicit prim-adjunct al inspectorului şef”, arată un comunicat de presă transmis de ISU Covasna.

Colonelul Constantin Adrian Năstuță a fost la comanda inspectoratului începând cu luna mai 2017. Antecesorul acestuia a fost colonelul György Alfons, trecut în rezervă anul trecut, prin ieșire la pensie, după o carieră de 36 de ani în domeniul situațiilor de urgență, dintre care 12 la cârna ISU Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.