ACTUALITATE 29 august 2019

(Update) FOTO Incendiu la Vâlcele

de Iulia Drăghici - Taraș | 3745 vizualizări

Focul a fost stins după o intervenție de 8 ore 

Un scurtcircuit electric a provocat miercuri după-amiaza un incendiu la o gospodărie din localitatea Vâlcele. Intervenția pompierilor a durat peste opt ore. Din fericire, focul nu a făcut victime. S-a soldat totuși cu pagube materiale. 

Pompierii covăsneni au intervenit mai bine de opt ore în după-amiaza zilei de miercuri la un incendiu produs la o gospodărie din localitatea Vâlcele.

La faţa locului s-a acţionat cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe.

În urma incendiului au ars cca. 7 tone de fân depozitate în grajd, şura aflată în continuitatea construcţiei incendiate pe o suprafaţă de 80 m2, aproximativ 3 mc de lemne şi alte anexe gospodăreşti din vecinătăţi. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti”, a informat joi ISU Covasna. 

Ultima intervenție ... înainte de pensie

La stingerea incendiului a participat și lt.col. (r) Sanda Vasilică, în calitate de Comandant al Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe. Pentru acesta, intervenția, deloc ușoară,  a fost ultima din cariera de peste 24 de ani. 

La final de carieră, noi, colegii vă urăm multă sănătate și o binemeritată pensie lungă!”, i-au transmis pompierii covăsneni. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.