ACTUALITATE 23 ianuarie 2021

FOTO Incendiu la un atelier de reparații electrocasnice din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4098 vizualizări

23 de persoane au fost evacuate 

Un atelier de reparații electrocasnice, situat la parterul unui bloc din strada Nicolae Iorga a municipiului Sfântu Gheorghe, a fost cuprins de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii au evacuat 23 de locatari din apartamentele de la etajele superioare. Aceștia au scos din atelier și 5 butelii care prezentau pericol de explozie. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar s-au produs pagube materiale. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului: un scurtcircuit.

În această dimineață, în jurul orei 03:15, pompierii din Sfântu Gheorghe au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la un atelier de reparații electrocasnice situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Nicolae Iorga din municipiu.

La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanţă SMURD.

Pompierii militari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, concomitent cu evacuarea a 23 de locatari din apartamentele de la etajele superioare.

Din atelierul afectat de flăcări, pompierii au evacuat și 5 butelii ce prezentau pericol de explozie.

În urma incendiului a cărui cauză probabilă o reprezintă un scurtcircuit electric, au ars șase electrocasnice și diferite bunuri depozitate în atelierul de reparații”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Covasna. 

Sursa foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.