ACTUALITATE 10 ianuarie 2019

FOTO Incendiu într-un bloc din orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 3262 vizualizări

Locatarii au fost evacuați și nu au fost victime 

Pompierii militari de la ISU Covasna și cei voluntari de la SVSU Covasna au intervenit joi, 10 ianuarie, în jurul orei 15:00, la un incendiu produs în subsolul unui bloc de locuințe de pe strada Școlii din orașul Covasna. Cei 11 locatari care se aflau în apartamente, dar și un câine, au fost evacuați în siguranță. 

„La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de pompieri Târgu Secuiesc, o autoscară mecanică din cadrul Detașamentului Sf. Gheorghe și o autospecială a SVSU Covasna. În momentul sosirii la faţa locului, pompierii covăsneni au constatat că ardeau diferite materiale combustibile şi deşeuri depozitate într-o boxă din subsolul blocului, iar casa scării era inundată de fum. 

Pompierii militari și voluntari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu evacuarea celor 11  locatari (7 adulți și 4 copii) și a unui câine, ce se aflau la acea oră în apartamente.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scântei căzute din  sistemul de încălzire. Din fericire în acest caz nu au existat victime omeneşti, doar pagube materiale”, arată un comunicat de presă al ISU Covasna. 

Sursa foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.