ACTUALITATE 21 iulie 2017

UPDATE: Fără răniți grav în accidentele de vineri dimineață

de Iulia Drăghici - Taraș | 1505 vizualizări

UPDATE. Cele două accidente de vineri dimineață, de la intrarea în Dobârlău dinspre localitatea Teliu, de pe DC23B și din Chilieni, de pe DN12, înainte de intrarea în Sfântu Gheorghe, nu au fost grave și nu au înregistrat victime în stare gravă. Doar în cazul accidentului de la Dobârlău două persoane au fost rănite ușor.

Dacă la Chilieni a fost vorba despre o tamponare în lanț în care au fost implicate trei mașini, la Dobârlău situația a fost ceva mai complicată.

Cele două autoturisme s-au ciocnit violent din vina unei șoferițe de 43 de ani, care a ieșit din curtea casei fără să se asigure și fără să acorde astfel prioritate autovehiculului care circula regulamentar, potrivit IPJ Covasna. Aici drumul a fost blocat în zonă preț de câteva zeci de minute, iar în jurul orei 8:40 traficul s-a reluat.

În acest caz, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

„Polițiștii atrag din nou atenția, asupra importanței conduitei preventive la volan. Circulați cu atenție sporită, asigurați-vă temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre și respectați regulile de circulație rutieră, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite”, transmit polițiștii covăsneni, prin intermediul unui comunicat de presă.

***

FOTO: Două accidente în județ vineri dimineața

Două accidente au avut loc în această dimineaţă pe drumurile din judeţul Covasna la Dobârlău şi Chilieni. Revenim cu detalii.

 

Teme articol: accidente rutiere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.