ACTUALITATE 4 iulie 2018

FOTO Casa unui viitor jandarm, afectată de inundațiile din județ

de Iulia Drăghici - Taraș | 1933 vizualizări

Viitorii colegi, jandarmii covăsneni i-au sărit în ajutor

În perioada 30 iunie - 4 iulie a.c., jandarmii covăsneni au fost alături de persoanele afectate de inundații din județ. Aceștia au fost prezenți, sâmbătă, în localitățile Băcel și Lunca Mărcușului, unde au intervenit la consolidarea digului de protecție pe Râul Negru și au ajutat la evacuarea persoanelor afectate din locuințe. Peste noapte au rămas în aceste localități pentru a asigura măsurile de ordine publică. În zilele următoare au participat la consolidarea digului de protecție al Râului Negru în zona localităților Sântionlunca și Lunca Ozunului și în zona Natura Park.

Miercuri, în 4 iulie, au fost prezenți în localitatea Lunca Mărcușului, unde au venit în sprijinul cetățenilor, pentru a scoate nămolul din curți și a-i ajuta în gospodărie și au participat, în continuare, la consolidarea digului de protecție.

Afectată de aceste inundații a fost și familia unui viitor jandarm, elev al Școlii de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, pe care câțiva jandarmi au vizitat-o astăzi, pentru a-i da o mână de ajutor și a îi duce un pachet cu alimente.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.