ACTUALITATE 26 februarie 2017

FOTO: Cadavrul unui bărbat, găsit pe albia râului Olt

de Iulia Drăghici - Taraș | 6112 vizualizări

ATENŢIE! IMAGINILE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL!

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit duminică la prânz pe râul Olt, la confluenţa cu râul Debren. Poliţia a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, iar mai apoi a solicitat ajutorul pompierilor pentru a scoate la mal cadavrul, aflat deja în stare de descompunere. Potrivit autorităţilor, în momentul de faţă nu se cunoaşte identitatea decedatului.

„Duminică 26 februarie 2017, în jurul orei 12:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112, despre faptul că pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, în albia râului Olt, a fost descoperit cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști, iar din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50- 60 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate pentru a se stabili identitatea persoanei, dar și cauza decesului", arată un comunicat de presă al poliţiei covăsnene.

„La confluenţa dintre râul Debren cu râul Olt a fost găsit un cadavru, iar noi am fost solicitaţi de către poliţie. Colegii mei au fost la faţa locului şi au scos persoana respectivă din albia râului”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al ISUJ Covasna, căpitan Ionela Mazilu.

cadavru Olt (1) blur

cadavru Olt (2) blur

cadavru Olt (3) blur

cadavru Olt (4) blur

cadavru Olt (6) blur

cadavru Olt (7) blur

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.