ACTUALITATE 2 decembrie 2018

(Update) Polițiști, pompieri și jandarmi, avansați în grad de Ziua Națională

de Iulia Drăghici - Taraș | 950 vizualizări

Ziua Națională a României a adus avansări în grad pentru mai mulți polițiști, pompieri și jandarmi covăsneni.

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, în cadrul unei ședințe festive, derulată joi, 29 noiembrie, 13 polițiști din cadrul instituției au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Cei șase ofițeri și șapte agenți de poliție au fost avansați în semn de recunoaștere a profesionalismului și dedicării manifestate în munca de poliție, ei fiind felicitați de conducerea inspectoratului în acest cadru solemn.

De asemenea, și la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna s-a desfășurat joi o adunare festivă de avansare în grad.

Doi subofițeri de la Jandarmerie au fost avansați în gradul următor, un subofițer în gradul de plutonier adjutant şef și unul în gradul de plutonier adjutant.

Avansările (acordate cu prilejul sărbătoririi zilei de 1 Decembrie - Ziua Națională a României) în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad au fost făcute „pentru profesionalismul de care respectivii au dat dovadă pe timpul executării misiunilor specifice”, potrivit unui comunicat de presă.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, în semn de apreciere a modului de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, a pregătirii profesionale și a comportării demne, și trei subofițeri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna au fost înaintați în gradul următor înainte de termen:  plt.adj. State Ion, plt. adj. Deák Robert și plt.adj. Comăniță Ciprian.

Felicitări tuturor!

Sursa: IPJ Covasna, IJJ Covasna, ISU Covasna.

Sursa: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.