ACTUALITATE 2 februarie 2020

FOTO Accident în centrul orașului Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 9184 vizualizări

O femeie a fost rănită ușor

Două mașini au fost implicate duminică la prânz într-un accident petrecut în centrul orașului Întorsura Buzăului. Cauza producerii evenimentului rutier ar fi fost nepăstrarea distanței regulamentare față de mașina din față. La spital a ajuns unul dintre conducătorii auto.

Evenimentul a fost sesizat duminică, în jurul orei 14:00 la 112.

O femeie în vârstă de 41 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brașov – Buzău, a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton ce urma să se angajeze în traversarea regulamentară a drumului pe trecerea pentru pietoni, a fost lovită în spate de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 19 de ani. Cauza producerii accidentului este nepăstrarea distanței regulamentare față de autoturismul din față”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

În urma acestui accident, la spital a ajuns tânăra în vârstă de 19 de ani, care a fost rănită ușor, dar care nu a avut nevoie de internare.  

Ambele șoferițe au fost testate cu aparatul alcooscop, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Oamenii legii recomandă din șoferilor să păstreze în mers, o distanţă suficientă față de vehiculele din față pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să manifeste o atenție sporită în proximitatea trecerilor pentru pietoni pentru că aceste zone au o vulnerabilitate crescută în ceea ce privește producerea evenimentelor rutiere. În plus, la trecerile pentru pietoni nesemaforizate, semnalizate prin indicatoare și marcaje, conducătorul de vehicul este obligat să circule cu o viteză care să nu depășească 30 km/h în localități sau 50 km/h în afara localităților.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.