ACTUALITATE 3 februarie 2016

Fotbal: Nemere Ghelința, amicale cu Cernat și Târgu Secuiesc

de Sever Ioan Miu | 928 vizualizări

Nemere Ghelința, formația care a terminat liga a IV-a județeană pe primul loc în 2015, se antrenează prin amicale și prin meciuri de minifotbal. Astfel, sâmbătă 6 februarie, va întâlni într-un amical echipa din Cernat, în deplasare, iar returul va avea loc săptămâna viitoare. Tot săptămâna viitoare va juca un amical cu Sânzieni, iar peste două săptămâni, cu Târgu Secuiesc.

De asemenea, jucătorii din Ghelința, împărțiți în două echipe de minifotbal, joacă, în fiecare marți, în cadrul unui turneu început în luna decembrie. La turneul de minifotbal, organizat la Ghelința, participă alte șase echipe din localități ca Târgu Secuiesc, Covasna și Cernat. Pe 24 ianuarie, Nemere Ghelința a câștigat cupa memorială de minifotbal seniori „Áros Károly”, la Sfântu Gheorghe.

Președintele clubului, Tamás László, ne-a declarat că vrea să mai aducă un portar la echipă, pentru că anul trecut au jucat cu unul singur. Campionatul ligii a IV-a județene se va relua pe 23 martie, când Nemere Ghelința va întâlni Prima Brăduț.

„N-am vrut în liga a III-a”

Nemere Ghelința pierduse în vara trecută barajul pentru Liga a III-a cu Odorheiu Secuiesc. „Am făcut 1-1 în tur și am pierdut acasă cu 6-0. N-am vrut într-o ligă superioară. Nu e motivul pentru care am pierdut, așa a fost meciul. Dar cu ce susținere să intrăm în ligă? Nu sunt sponsori. C-ul înseamnă cel puțin 400.000-500.000 lei un sezon, cu deplasările, cu plata jucătorilor și, dacă treceam de baraj și nu ne înscriam în C, pierdeam și liga a IV-a”, ne-a declarat Tamás.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
paine, 4 februarie 2016
E blat curat. Oare se sesisează cineva de la FRF,DNA?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.