ACTUALITATE 20 februarie 2017

Fostul comandat al IPJ Covasna felicitat în plenul Consiliului Judeţean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1767 vizualizări

Fostul comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna, colonelul în rezervă Silviu Stoenescu a fost prezent vineri, 17 februarie, la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Covasna, la invitaţia preşedintelui Tamás Sándor. Acesta a ţinut să îi mulţumească public colonelului Stoenescu pentru munca depusă în ultimele decenii pe teritoriul judeţului.

„L-am invitat pe domnul colonel în rezervă Silviu Stoenescu să participe la această şedinţă. Dânsul a fost trecut în rezervă din data de 1 februarie 2017 şi am ţinut neapărat să evidenţiez munca depusă de dumnealui în ultimele decenii şi în ultimul an, când a fost la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Am evidenţiat două aspecte: unul care vizează relaţiile interinstituţionale pe care le-am avut ca şi instituţii, respectiv între Consiliul Judeţean Covasna şi IPJ Covasna şi alt aspect pe care vreau să îl evidenţiez este cel uman. În ultimii circa 30 de ani, acesta a dovedit un caracter incontestabil, pozitiv. Din aceste motive am ţinut neapărat să îl invit la această şedinţă, să îi mulţumesc public pentru efortul depus”, ne-a declarat preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

Acesta a mai precizat că atât munca depusă de poliţişti, dar şi educaţia covăsnenilor plasează acest judeţ în topul celor cu infracţionalitate scăzută. „Trebuie să fim sinceri, judeţul Covasna este pe ultimul loc în ceea ce priveşte rata criminalităţii, iar acest aspect are două laturi: cea a populaţiei – pentru că ştiu şi cred că secuii sunt oameni care respectă legea şi cealaltă latură este activitatea Poliţiei, care din când în când nu este vizibilă public, dar este eficientă mai ales pentru că suntem un judeţ de tranzit. Sunt lucruri foarte importante şi nu trebuie să le uităm”, a mai spus preşedintele CJ.

Fostul comandant Silviu Stoenescu a primit în dar din partea CJ câteva volume despre patrimoniul heraldic al judeţului, un album despre Romulus Cioflec şi o sticlă de vin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
pitagora, 21 februarie 2017
Felicitarile vin din inima. Iar inima are ratiunile ei,pe care ratiunea nu le cunoaste.
csaba, 21 februarie 2017
http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11900000000021688&id_inst=64
csaba, 21 februarie 2017
Mulțumiri pentru ce ? Implicarea în .... http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11900000000021688&id_inst=64
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.