ACTUALITATE 9 august 2019

Focuri de artificii și concerte, la a X-a ediție de Zilele Zagonului

de Iulia Drăghici - Taraș | 2931 vizualizări

A X-a ediție a Zilelor Zagonului va avea loc anul acesta în perioada 31  august – 1 septembrie. Potrivit programului evenimentului, sărbătoarea va cuprinde de la evenimente religioase, la momente artistice, concerte, concursuri gastronomice, fotbal și multe altele. Finalul va fi marcat de un foc de artificii, anunță organizatorii. 

În rândul programelor permanente se numără cele pentru copii și de petrecere a timpului liber, de la castel gonflabil, cort cu jucării și dulciuri sau bungee jumping. 

Acțiunea centrală se va derula în ziua de duminică, 1 septembrie. Programul începe de la ora 09:00, odată cu un concurs de gastronomie cu specialități culinare locale. De la ora 11:00 vor avea loc slujbe religioase la Bisericile Reformată, Romano-Catolică și Ortodoxă. 

Între 15:00 și 18:00 vor fi puse în scenă programe culturale ale formațiilor din comună, de la formația „Szikrák”, la elevii grădiniței „Szabó Kati”, elevii clasei a IV-a de la școala „Mikes Kelemen”, formația „Brădulețul”, formația de majorete „Curcubeul și Perlele”, formația „Florile Zagonului” și până la grupa mare de la grădinița „Ion Creangă”.  

Un meci de fotbal va putea fi urmărit în programul orelor 17:00 – 19:00, dar totodată, de la 18:00 și o altă serie de programe artistice. 

Pe scenă vor urca RBM Cover, Dan Badea, Insect și Pintér Timi (din Ungaria). 

Focul de artificii este programat de la ora 22:00. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.