ACTUALITATE 23 noiembrie 2018

Fie ploaie, fie vânt, la Sfântu Gheorghe lucrările la infrastructură iau „avânt”

de Iulia Drăghici - Taraș | 680 vizualizări

Mai multe străzi din reședința de județ sunt încă în șantier

Străzile Benedek Elek, Aleea Căminului, László Ferenc, Vulturilor, dar și parcările din Piaţa Mihai Viteazul sunt încă în șantier, deși iarna și-a arătat deja „colții”. Lucrările vor continua până când vremea o va permite, a punctat joi, într-o conferință de presă, primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád.

„În ceea ce privește lucrările din oraș, am început reparațiile pe trotuarul de pe strada Benedek Elek din dreptul blocurilor. Lucrează oamenii de la grădinărie acolo. Lucrăm la reparațiile parcărilor din Piața Mihai Viteazul. Aici lucrează societatea noastră, Sepsi Útépítő. S-au finalizat reparațiile în partea superioară, acum se lucrează la parcarea din partea inferioară, de lângă strada Gábor Áron. Pe Aleea Căminului, în Ciucului, lucrează tot oamenii de la Grădinărie. Și acolo este pregătită pentru asfaltare parcarea. Avem contract cu cei de la Drumuri și Poduri și vor mai fi plus 10 grade zilele următoare și se va asfalta parcarea respectivă. Pe strada László Ferenc, din informațiile pe care le am, suntem pe ultima sută de metri a montării bordurilor, urmând ca echipa de acolo să se mute în strada Vulturilor și să continue acolo lucrările”, a declarat primarul Antal Árpád.

Municipalitatea intenționează, potrivit site-ului Primăriei, ca anul viitor să înceapă lucrări de renovare pe străzile Crângului, Puskás Tivadar și Dealului. De asemenea, pentru strada Andrei Şaguna contractul de execuţie a fost finalizat, ceea ce înseamnă că lucrările vor fi demarate tot anul viitor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.