ACTUALITATE 5 martie 2014

VIDEO. Fetiţă neatentă, lovită de o maşină la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 161 vizualizări

Ca prin miracol, o fetiţă de 8 ani din Sfântu Gheorghe a scăpat cu doar câteva răni şi o mână ruptă, după ce a fost lovită în plin de o maşină.

Copila a traversat strada în fugă, prin spatele unui autobuz, iar femeia care era la volan nici nu a apucat să o vadă. După impact, cea mică a fost aruncată câţiva metri pe şosea, dar s-a ridicat imediat.

În imagini se vede cum fetiţa de 8 ani coboară din autobuz şi se grăbeşte să traverseze strada, prin spatele vehiculului. Din sens opus vine o maşină, iar şoferiţa nu are cum să o vadă.

Deşi nu circula cu viteză, nu mai are cum să oprească. Fetiţă este lovită şi aruncată câţiva metri pe asfalt însă, spre uimirea trecătorilor, se ridică şi reuşeşte să ajungă până la marginea drumului.

Singura trecere de pietoni de pe stradă se afla la 300 de metri faţă de locul unde s-a petrecut accidentul.

Ajunsă la spital, fetiţa a fost rapid investigată de medici. Are o mână fracturată, răni la genunchi şi în zona pieptului, dar se află în afara oricărui pericol.

Tânără de 27 de ani, care se afla la volanul maşinii implicate în accident, nu băuse alcool şi nici nu avea viteză. Totuşi, aşa cum cere procedura, ea va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă, dar, cel mai probabil, va fi găsită nevinovată.

Vezi AICI imaginile surprinse de camera de supraveghere din zonă

(stirileprotv.ro)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.