ACTUALITATE 26 mai 2015

Festivalul Cântecului şi Jocului pentru Copii

de Mirela Cara | 228 vizualizări

Data de 1 iunie este mai mult decât Ziua Internaţională a Copilului, este un prilej de a sărbători unicitatea și inocența acestuia. Pentru cei mici, ziua de 1 iunie este deosebită prin faptul că au la dispoziție o zi în care pot face orice doresc, se simt liberi şi în centrul atenției, pentru ei organizându-se activităţi speciale şi jocuri specifice vârstei, la care adesea participă și părinții sau bunicii.

Cei care au rămas copii sunt invitați la un Festival al Cântecului și Jocului pentru Copii, organizat de Atelierele Metodice nr. 1 și 2, zona Sfântu Gheorghe, în cadrul unui proiect finanțat pentru a doua oară de Consiliul Județean Covasna, prin Asociația Pedagogilor Români din județul Covasna, în colaborare cu I.Ș.J. Covasna.

Evenimentul va avea loc joi, 28 mai, la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 9.00. Participă copiii preșcolari, secția română, de la grădinițele din zona Sfântu Gheorghe, cu o varietate de programe: soliști vocali și instrumentali, dans modern, grup vocal, dans popular etc., îndrumați de cadre didactice din învățământul preșcolar.

„Poienița muzicală” – dans tematic, „Florile și fluturii” – dans modern, „Curcubeul copilăriei” – dans ritmic, „Copilăria, primăvara vieții” – cântece și jocuri pentru copii, „Draga mea copilărie” – grup vocal, „Ciocolata” – dans modern sunt doar câteva dintre surprizele pe care organizatorii le-au inclus în programul festivalului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.