ACTUALITATE 27 noiembrie 2018

Femeie ucisă de mașina de gunoi, la Sita Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 7176 vizualizări

Victima ar fi traversat strada fără să se asigure

O femeie în vârstă de 48 de ani și-a pierdut viața luni în comuna Sita Buzăului, după ce a fost călcată de mașina de la salubritate. Victima ar fi traversat strada prin fața mașinii fără să se asigure, arată cercetările polițiștilor.

„Luni, 26 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Sita Buzăului a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a fost rănită o persoană.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că o femeie de 48 de ani, aflată pe drumul vicinal Pârâiaș din comună, în apropierea unui autovehicul destinat colectării deșeurilor, a traversat prin fața mașinii, fără să se asigure și a fost accidentată grav, șoferul neobservând-o.

Victima a fost transportată la spital cu răni grave, însă ulterior aceasta și-a pierdut viața. Polițiștii fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să manifeste prudență și atenție sporită atunci când circulă pe drumurile publice.

„De cele mai multe ori vigilența noastră poate fi elementul care face diferența între viață și moarte. Asigurați-vă temeinic înainte să traversați strada și, în nici un caz, nu faceți aceasta prin fața ori prin spatele unui autovehicul, întrucât există riscul ca șoferul să nu vă observe, iar de aici și până la producerea unei tragedii nu mai este decât un pas”, mai transmit polițiștii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.