ACTUALITATE 20 martie 2019

Femeie în vârstă de 80 de ani, agresată de concubin

de Iulia Drăghici - Taraș | 670 vizualizări

Oamenii legii au emis ordin de protecție

O femeie în vârstă de 80 de ani din Ojdula a fost agresată de concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 68 de ani. Octogenara a fost bătută de mai multe ori, astfel că polițiștii care au fost sesizați au emis un ordin de protecție.

Marți, 19 martie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Ojdula, o femeie de 80 de ani ar fi fost agresată de concubinul acesteia.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate a reieșit că, în perioada 16-19 martie, pe fondul consumului de alcool, concubinul femeii, în vârstă de 68 de ani, a manifestat în mod repetat un comportament agresiv față de partenera acestuia, lovind-o de mai multe ori.

Având în vedere situația de fapt, polițiștii au dispus, conform OMAI 146/2018, emiterea unui ordin de protecție provizoriu, prin care i s-a impus agresorului obligația de a părăsi locuința comună, precum și de a păstra o distanță de 100 de metri față de victimă”, arată un comunicat de presă transmis de IPJ Covasna.

Polițiștii continuă cercetările aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.