ACTUALITATE 19 februarie 2022

(Update) Femeie dispărută în Brețcu, după ce a coborât dintr-un microbuz cu direcția Brașov

de Iulia Drăghici - Taraș | 12032 vizualizări

UPDATE: Femeia a fost găsită pe raza unei comune din județul Bacău. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, informează IPJ Covasna. 

----

Știrea inițială: Autoritățile au emis o alertă de căutare

AȚI VĂZUT-O? La data de 18 februarie a.c. polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna au fost sesizați de către o femeie din municipiul Fălticeni, județul Suceava, cu privire la faptul că, sora acesteia, CIOCAN ELENA SIMINA, de 34 de ani, din municipiul Fălticeni, a plecat voluntar de la domiciliu cu un microbuz către municipiul Brașov și nu a ajuns la destinație.

Din verificările efectuate de polițiștii s-a stabilit că persoana în cauză a luat un microbuz în direcția Brașov, iar microbuzul a efectuat o pauză la intrarea în comuna Brețcu, județul Covasna, la o stație peco, moment în care aceasta a traversat D.N. 11 și nu a mai revenit.

Polițiștii împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U. Covasna și reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont Covasna efectuează căutări în vederea găsirii femeii.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Semnalmente: înălţime:160 cm; greutate:55 kg; corp: atletic; păr: șaten, cărare pe dreapta, ondulat, scurt; fața: ovală; ochi: negri.

Îmbrăcăminte: pantaloni tip trening negri; încălțăminte de culoare maro; hanorac cu glugă de culoare gri; geacă lungă până la genunchi, de culoare neagră, cu glugă.

Sursa foto: IPJ Covasna. 

Sursa: comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.