ACTUALITATE 23 martie 2016

Expoziţie de fotografie dedicată Zilei Mondiale a Apei

de Covasna Media | 335 vizualizări

Administraţia Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Gospodărire a Apelor Covasna a sărbătorit în data de 22 martie 2016, Ziua Mondială a Apei cu o expoziţie de fotografie – ediţia  a IV-a cu tematica „Apa şi meserii - Apa ca arta”, organizată în faţa Teatrului Tamási Áron din Mun. Sfântu Gheorghe şi cu o acţiune de ecologizare pe Pârâul Baraolt.

La expoziţia de fotografie au participat 20 fotografi amatori şi profesionişti din mai multe judeţe cu peste 100 de lucrări din care 27 de fotografii din cele mai reuşite au fost expuse publicului larg şi poate fi vizionată până la Zilele Sfântu Gheorghe.Administraţia Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Gospodărire a Apelor Covasna, împreună cu Primăria Baraolt, Asociaţia pentru Protecţia Mediului a Tinerilor Verzi „ZIKE” din Baraolt şi Liceul tehnologic „Baróti Szabó Dávid” din Baraolt au organizat şi o acţiune de ecologizare a Pârâului Baraolt pe o distanţă de circa 3 km între podul de la mina de sus până la podul de la mina de jos. La acţiune au participat peste 80 de persoane, care au adunat circa 3 tone de deşeuri menajere de pe malurile Pârâului Baraolt.

Directorul SGA Covasna, Ioan Ilaş a menţionat că acţiunea a avut un caracter de conştientizare şi că protecţia mediului constituie o prioritate a dezvoltării economico-sociale şi trebuie să avem ca scop obţinerea unui mediu curat şi sănătos care să nu afecteze posibilităţile de dezvoltare a generaţiilor viitoare, se precizează în comunicatul transmis redacţiei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.