ACTUALITATE 28 ianuarie 2014

Expoziție de animale la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 93 vizualizări

Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Trei Scaune, în colaborare cu Camera Agricolă Covasna va organiza și în acest an o expoziție de animale, ce va avea loc în perioada 14-16 februarie în sala de sport municipală din Sfântu Gheorghe. Scopul evenimentului este acela de a arăta publicului larg exemplare de rasă – iepuri, porumbei sau găini pe care poate în alte locuri copiii, dar nici adulții nu au ocazia să le vadă.

„Anul acesta vom avea expuse unele exemplare mai puțin cunoscute, și anume: gâtul golaș din Transilvania, australorp, care este o pasăre dezvoltată în Austria pentru scopuri economice, sau marans, o altă pasăre care și-a primit numele de la orașul de unde provine, Marans, Franța. În total vom avea 36 de expozanți, printre care se numără și contele Kálnoky Tibor, iar numărul animalelor expuse va fi de aproape 400” – ne-a declarat organizatorul Tulit Imre.

Evenimentul va fi deschis vineri 14 februarie la ora 9, iar programul de vizitare va fi: vineri și sâmbătă între 9-18, duminică între 9-14. Prețul de intrare la expoziție este de 2 lei pentru adulți și 1 leu pentru copii, grupurile de elevi vor plăti doar 50 de bani, iar grupurile de preșcolari au acces gratuit. Organizatorii pun la bătaie și câteva animale care pot fi câștigate prin tombolă, prețul unui bilet de tombolă va fi de 1 leu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.