ACTUALITATE 20 martie 2020

FOTO Explozie la un bancomat din Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 9942 vizualizări

O explozie în zona blocurilor de locuințe din Ozun a alarmat vineri, în jurul orei 04:00, populația. Potrivit autorităților, se pare că un bancomat ar fi fost aruncat în aer. Vinovații au fost imediat prinși, spune primarul localității.

„A fost o explozie, în jurul orei 04:00, la un bancomat. Mai multe nu pot să spun pentru că nu am fost la cercetare. Cert este că sunt prinși vinovații. Ceea ce mă bucură foarte mult. Poliția și-a făcut datoria. Jos pălăria! I-a prins pe loc. Îi felicit!”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, primarul Ráduly István.

Primarul a subliniat că deși întâmplarea este una foarte gravă, are totuși o parte pozitivă. „Asta înseamnă că acei angajați care poartă haina statului fac ceea ce trebuie. Pe mine asta mă bucură foarte mult”, a punctat edilul.

Potrivit unui comunicat venit de la IGPR, „în această dimineață, polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza localității Ozun, din județul Covasna, doi bărbați, cu vârste de 25, respectiv 38 de ani, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bacomat amplasat pe raza acestei localități, prin producerea unei deflagrații”. 

„La data de 20 martie, în jurul orei 04.15, în localitatea Ozun, județul Covasna, au fost prinși în flagrant doi bărbați, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii.

După producerea deflagrației, cei doi ar fi pătruns în incinta unității bancare, situată la parterul unui bloc de locuințe, prin forțarea ușii de acces și ar fi strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieșit și încercau să își asigure scăparea, au fost prinși în flagrant de polițiști.

Ulterior, în municipiul Brașov, în incinta unei benzinării, a fost depistat și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun.

Cei trei bărbați sunt bănuiți de săvârșirea acestui gen de infracțiuni și există date cu privire la implicarea acestora și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.

Bărbații în cauză se află în prezent în custodia polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul de presă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.