ACTUALITATE 23 aprilie 2014

Excursii de mii de euro cu caietul-program de Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 173 vizualizări

Caietele-program ale Zilelor Sfântu Gheorghe 2014 sunt disponibile în limbile română şi maghiară şi se pot cumpăra la Biroul de imagine, Oficiul de organizare şi coordonare evenimente culturale, precum şi la chioşcurile de ziare ale H-Press. Caietul-program şi anul acesta este unul valoros, deoarece conţine tombole în valoare de aproape 5500 de euro. Este pentru prima oară când scena din Piaţa Sfântu Gheorghe va primi un nume, iar la prestigiosul festival se aşteaptă un nou participant – acestea au fost principalele teme abordate în cadrul conferinţei de presă ce a avut loc de curând.

Grubisics Levente, directorul festivalului, a prezentat caietele-program ale ediţiei din acest an a Zilelor Sfântu Gheorghe, care şi de data aceasta au primit câte o copertă individualizată. Toţi cei care le vor cumpăra la Biroul de imagine sau la chioşcurile de ziare ale H-Press, vor putea alege dintre caietele-program ale căror coperţi reprezintă imaginea cunoscuţilor artişti din lumea muzicală ca Rúzsa Magdi, Havasi Balázs, Connect-R sau formaţiile Bikini şi Tankcsapda.

Caietele-program conţinând informaţii utile şi programul complet al evenimentelor se pot achiziţiona şi în acest an la preţul de 5 lei, însă cu biletele de tombolă se pot câştiga cele mai mari premii de până acum. László Endre, reprezentantul Transilvania Tourist Service, şi Joós Stefan, reprezentantul Agenţiei de Turism Sun Travel, firmă care oferă marele premiu, au prezentat în cadrul conferinţei de presă premiile valoroase oferite de cele două firme, respectiv Agenţia de Turism Trip Mania. Marele premiu al ediţiei din 2014 a Zilelor Sfântu Gheorghe constă într-un sejur pentru două persoane, şapte nopţi cu all inclusive în Creta, în valoare de 2020 de euro. Pe lângă acesta, alte unsprezece premii în excursii, în valoare totală de 5500 de euro, îşi aşteaptă câştigătorii. Extragerea premiilor va avea loc duminica viitoare, începând cu ora 21.00, pe scena Autoliv.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.