ACTUALITATE 12 decembrie 2017

Evenimente rutiere pe raza judeţului. Amplasare radare

de Covasna Media | 649 vizualizări

La data de 11.12.2017, în jurul orelor 08:00, Poliţia Staţiunii Covasna a fost sesizată telefonic despre faptul că pe strada Mihai Eminescu s-a produs un accident rutier. În urma verificărilor s-a stabilit că un conducător auto în vârstă de 67 ani, în timp ce conducea un autoturism prin centrul staţiunii către Spitalul de Cardiologie, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra volanului şi s-a tamponat de un stâlp aflat pe marginea drumului de pe strada Mihai Eminescu, nesuferind vătămări corporale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a declarat că nu a suferit vătămări, evenimentul rutier fiind soluţionat ca o simplă tamponare. Ulterior, în jurul orelor 13:30, persoana în cauză s-a deplasat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Sf. Gheorghe, unde a fost diagnosticată cu fractură craniană, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii suplimentare.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 11.12.2017, ora 08:55, poliţiştii din comuna Dobârlău au fost sesizaţi prin numărul de urgenţe 112, despre faptul că în  localitatea Dobârlău, pe DJ103B la Km 19+46 m a avut loc un accident rutier cu victimă. Din verificările efectuate de echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a reieşit că un şofer în vîrstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Dobârlău, pe DJ 103B, într-o curbă la stânga, pe un drum acoperit cu polei, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat într-un podeţ. Pe locul din stânga spate din autoturism se afla o femeie în vârstă de 56 ani care a  suferit vătămări, aceasta fiind transportată de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe, pentru acordarea de îngrijiri  medicale şi investigaţii suplimentare.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul Drager Alcotest rezultatul fiind negativ (zero) şi a fost condus la Spitalul Întorsura Buzăului, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de lucrătorii de poliţie rutieră din Întorsura Buzăului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Amplasarea radarelor în judeţ în data de 13.12.2017

 

   13.12

 

DN10

Intorsura Buz

Sita Buzăului

Zăbrătău

 

Crasna

DN11–E 574

Chichiş

Ozun

Sintionlunca

Lunga

Moacşa

DN12–E 578

Olteni

Micfalău

Micfalău

Coşeni

Bixad

Alte locaţii

Tg.Secuiesc

Baraolt

 

 

 

Compartimentul Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.