ACTUALITATE 28 martie 2021

Evenimente oprite de polițiști, la Bățanii Mari și Baraolt

de Iulia Drăghici - Taraș | 12531 vizualizări

S-au dat sancțiuni în valoare totală de 16.000 de lei 

Polițiștii covăsneni au oprit duminică mai multe evenimente private desfășurate în restaurante din Bățanii Mari și Baraolt, la care participau între 30 și 110 persoane. S-au aplicat sancțiuni în valoare totală de 16.000 de lei, anunță IPJ Covasna, într-un comunicat de presă. 

„La data 28.03.2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt și Secției de Poliție Rurală Baraolt au desfășurat o acțiune în sistem integrat având ca scop prevenirea și combaterea răspândirii Covid-19.                                                    

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în sala unui restaurat din localitatea Bățanii Mari, era organizat un eveniment privat la care au participat aproximativ 30 de persoane.

Într-o altă sală din incinta aceluiași restaurat, un alt eveniment privat era organizat, la care au participat aproximativ 100 de persoane.

Totodată, polițiștii au depistat în incinta unui alt restaurant din localitate un eveniment privat la care au participat aproximativ 60 de persoane.

Tot astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt au constatat că în incinta unui restaurant din Baraolt, se desfășurau două evenimente private, la care au participat aproximativ 110 de persoane.

Evenimentele au fost oprite de polițiști, iar organizatorilor le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 de lei.             

Evenimentele în cauză erau de tip mese festive. În context, vă reamintim faptul că organizarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.) este interzisă”, se arată în comunicat. 

Sursa foto: IGPR. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.